Vgradne omare

vgradna omara

Garderobna soba

Si želite za svoja oblačila imeti ogromno prostora in se sprehajati med policami svoje omare? Garderobna soba je prava rešitev za vas. Večjo sobo vam pregradimo z drsnimi vrati, da pridobite ločen garderobni prostor.

Notranjost garderobne sobe izdelamo glede na vaše želje. Izbirate lahko med klasišnimi policami, predalniki z mehkim oz. klasičnim zapiranjem, obešalnimi palicami, kravatniki, hlačniki,…

Kotna omara

Imate veliko oblačil in malo prostora? Kotna omara je odlična rešitev, saj zaradi uporabe drsnih vrat, ne zahteva dodatnega prostora za odpiranje vrat omare. Hkrati pa zlahka izkoristimo tudi prostor povsem v kotu prostora, česar nam klasične omare ne omogočajo.

kotna_omara
samostojna_omara

Prostostoječa omara

Želite imeti svojo garderobno omaro postavljeno ob steni kot klasično omaro? Garderobno omaro vam izdelamo poljubne dolžine in jo postavimo kot povsem samostojen element. Prednost naših omar je predvsem v tem, da so izdelane od tal do stropa, s čimer vam zagotavljamo maksimalno izkoriščenost prostora in preprečimo, da bi se na vrhu omare nabiral prah.

Mansarda

Živite v mansardi, pa ne veste kako postaviti omare da bi maksimalno izkoristili prostor? Za vas imamo idealno rešitev. Vgradne omare z drsnimi vrati, s katero boste do zadnjega vogala izkoristili prostor. Vgradno omaro vam naredimo po meri prostora in naklona vašega stropa. Omaro vam lahko izdelamo vzdolžno ali prečno glede na poševen strop.

mansarda_1
zaprtje_nise

Niša

Imate v prostoru nišo, ki jo želite maksimalno izkoristiti? Vgradno omaro vam izdelamo povsem po meri. Od stene do stene in od tal do stropa. Tako boste pridobili koristen prostor za shranjevanje raznih stvari.

Prilagodljivost naročnikovim željam sta osnovno vodilo za vsak naš projekt.
Matoma d.o.o. - Vgradne omare | Vgradne omare