Informacije za kupce

Za kupce

V podjetju Matoma d.o.o. se zavedamo, da je zadovoljstvo naših kupcev osnovni pogoj za uspešnost našega poslovanja. Zato želimo biti pri vsakem projektu, ki se ga lotimo, čim bolj prilagodljivi in usmerjeni k naročnikovim željam.

Poleg kvalitete samega izdelka, pa želimo svojim kupcem nuditi kvalitetne dodatne storitve:
– kratek dobavni rok
– možnost dostave
– montažo
– 10 let garancije

Garancija

Ponujamo le kakovostne in varne izdelke, ki bodo uspešno služili svojemu namenu. Ker smo prepričani v svoje proizvode, zanje nudimo 10 letno garancijo.

Dobavni rok in dostava

Standardni dobavni rok je 3 delovne tedne, ki pa se lahko razlikuje, glede na posebne zahteve ali želje. Točen dobavni rok, katerega se tudi držimo, določimo za vsako ponudbo posebej.

Prav tako skušamo biti prilagodljivi tudi z dostavo. V podjetju Matoma vam uredimo dostavo kupljenega blaga v najkrajšem možnem času glede na predhoden dogovor.

Montaža

Izdelke podjetja Matoma d.o.o. naj montira izključno strokovno usposobljena oseba. Le tako lahko za naše izdelke zagotavljamo, da bodo brezhibno delovali in in nudimo 10-letno garancijo.

Ob nakupu naših proizvodov vam lahko ponudimo strokovno montažo pooblaščenih monterjev. V tem primeru vam bomo ob nakupu posredovali telefonsko številko monterja. Z njim se boste dogovorili za točen termin montaže, ki naj bi se izvedla v roku 7 dni od dogovorjenega dobavnega roka. Vaša dolžnost pred montažo je le, da pripravite prostor, kjer bo montaža potekala.

Prilagodljivost naročnikovim željam sta osnovno vodilo za vsak naš projekt.
Matoma d.o.o. - Vgradne omare | Informacije za kupce